Cinderella New Classic Soft Hoofdkussen (S)
New Classic Soft Hoofdkussen (S) €39,50

New Classic Soft Hoofdkussen (S)

€39,50
Op voorraad
  • 2 jaar Garantie
  • Klantenservice 085-0602072
  • 1-2 werkdagen
  • Pay afterwards in Nederland with Afterpay
Informatie

Cinderella New Classic Soft Hoofdkussen (S)

 

Cinderella New Classic Soft Hoofdkussen (S) behoudt zijn vorm en biedt optimale ondersteuning! Door het stabilisatieschot wordt de vulling grotendeels gefixeerd en behoudt het hoofdkussen zijn vorm. Het is anti-allergeen en door de tussenwand ontslaat er tevens een hoofd uitsparing waardoor drukpunten beter gereguleerd worden.

Gemaakt van aangename materialen:

Het Cinderella New Classic Soft hoofdkussen heeft een zachte tijk, van 100% katoen. Dit ademende materiaal is lekker luchtig en het kussen blijft mede door de Healthguard finish lekker fris. Om de kwaliteit van het kussen te behouden is het goed hem regelmatig te luchten en op te schudden. Het kan gewassen worden op 40 graden. U krijgt 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Specificaties
Afmeting: 60 x 70 cm
Vulgewicht: 650 gram
Vulling neksteun: n.v.t.
Tijk: 100% Katoen
Garantie: 2 jaar
Wasvoorschrift: Wasbaar op 40°C
Cinderella New Classic Soft Hoofdkussen (S)
Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Lessie 16 Februari 2017

Ik moest even geduld hebben, maar wat bén ik blij met dit kussen van Cinderella.
Het is perfect voor een buikslaper, maar ook als je eens op je zij of rug draait is het nog altijd een heel comfortabel kussen. Ik slaap er prima op (beter zelfs). Het kussen is zacht zonder slap te zijn en dát is het succes ervan. Het model is perfect zo. Mijn vorige kussen ging simpelweg steeds uit model.
Ik ben nu van alle ongemakken en nekpijn af! Chapeau.

10 / 10
Eema 16 Februari 2017

Heel fijn kussen van goede kwaliteit zoals je van Cinderella kan verwachten. Voor mijn zoon 2 verschillende kussens besteld zodat hij kon kiezen. Dit zachte kussen bevalt hem prima. Het is een stevig maar toch zacht kussen wat een goede ondersteuning biedt.

Combideals
+ 2e Hoofdkussen