• Gratis verzending vanaf €60
  • Veilig en achteraf betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice: 085-0602072
Dekbedden

Dekbedden zijn er in verschillende formaten, warmteklassen en materialen. Topkwaliteit dekbedden van verschillende materialen zoals dons, Fossflakes, polyestervezels maken het verschil in een goede nachtrust. Op Mijnidealekussen.nl zijn verschillende formaten beschikbaar en ook de dikte is variabel, zodat u voor alle seizoenen het juiste dekbed heeft. 

Kruip jij ’s avonds onder de wol, onder het dons, katoen of synthetisch materiaal? Dat is de eerste keuze die je moet maken: de vulling van jouw dekbed. Dekbedden van dons zijn ideaal wanneer je het snel warm hebt. De luchtige vulling zorgt er namelijk voor dat jouw warmte makkelijk weg kan. Synthetische dekbedden zijn vaak anti-allergisch. Wol is voor de echte koukleumen onder ons die het niet erg vinden onder een iets zwaarder dekbed te liggen en houdt je tijdens koude nachten heerlijk warm. Katoen is handig als je het juist snel warm hebt in de zomer. Het materiaal houdt je koel en het is eenvoudig te wassen.

Voor de perfecte nachtrust!

Bestel jouw ideale dekbedden online - ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ Gratis verzending vanaf €60,- ✓ Veilig en achteraf betalen!

Adres Mijnidealekussen.nl Schermerhornstraat 47 NL - 8015 AA ZWOLLE
Contact +31(0)85-0602072 info@mijnidealekussen.nl Werkdagen van 9:30 tot 17:00 uur