Fossflakes Perfect Neck Kussen
Perfect Neck Kussen 99,-

Perfect Neck Kussen

€99,- €99,00
Op voorraad
  • 2 jaar Garantie
  • Klantenservice 085-0602072
  • 1-2 werkdagen
  • Pay afterwards in Nederland with Afterpay
Informatie

Fossflakes Perfect Neck kussen

 

Fossflakes Perfect Neck kussen geeft door zijn speciale kamers met soepele vulling en traagschuim de optimale ondersteuning. Een goede nachtrust begint met een goede comfortabele slaaphouding. De kunstmatige sneeuwvlokken (Fossflakes) die voor het Fossflakes Perfect Neck kussen gebruikt worden, lijken veel op echte sneeuw. De vlokken zijn namelijk voorzien van luchtzakjes. Hierdoor houden ze warmte vast, maar voeren ze tegelijkertijd overtollige warmte en vocht af. 


Zacht en veerkrachtig

Fossflakes zijn zacht en veerkrachtig en daardoor ideaal voor in jouw nieuwe hoofdkussen. Het kussen vormt zich namelijk mee met de contouren van jouw hoofd en nek, waardoor jij extra lekker ligt. Door de toevoeging van Fossfill clusters én Cellpur traagschuim geeft dit kussen bovendien de perfecte ondersteuning!


Het Fossflakes beddengoed is ideaal voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld wol of huisstofmijt. De synthetische vulling is namelijk hypoallergeen en alsof dat nog niet genoeg is, is het hoofdkussen omhuld met een extra fijn geweven katoenen hoes. Zo komt er geen huismijt in je kussen. Het beddengoed kan gewoon in de wasmachine gewassen en in de droogtrommel gedroogd worden op temperaturen tot 60 graden. Na elke wasbeurt zal het kussen nog net zo soepel en zacht aanvoelen en blijft het bovendien allergievrij!

 

Specificaties
Afmeting: 57cm x 49cm x 11cm
Vulgewicht : 500 gram excl. nekdeel
Vulling: Synthetisch en traagschuim
Tijk: 100% Katoen
Garantie: 2 jaar
Wasvoorschrift: Maximaal op 60°C
Droogvoorschrift: Op lage temperatuur
Fossflakes Perfect Neck Kussen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review