Hoeslakens voor boxpsings, hoge matrassen en waterbedden

3
Sorteren op:

Hoeslaken voor hoge matras

Slaap je op een boxspring, waterbed of gewoon op een hoge matras dan heb je een hoeslaken voor hoge matras nodig.  Liefst wel een die mooi zit en blijft zitten. Een jersey hoeslaken blijft al veel mooier zitten dan een katoenen of satijnen hoeslaken maar goedkopere jersey hoeslakens blijven helaas niet altijd even strak om het matras zitten na het opstaan. Door 5% elastaan toe te voegen blijft dit hoeslaken veel beter zitten en zit het altijd strak om het matras ook nadat je net bent opgestaan. 

Socratex Premium Jersey hoeslaken voor hoge matras zijn luxe en zeer elastische hoeslakens van 95% katoen en 5% elastaan en zijn geschikt voor boxsprings, hoge matrassen tot ca. 30 cm en waterbedden.Ze zitten perfect om het matras door een ingestikt elastiek rondom. Het jersey breisel is van zichzelf al elastisch maar is hier nog soepeler door de toegepaste elastaan.

Hoogte

Dit hoeslaken voor hoge matras is geschikt voor hoge matrassen, boxsprings en waterbedden. De maximale hoogte mag ca. 30cm bedragen. Dit wordt ook vaak aangeduidt met de vakterm hoekhoogte 30cm. De hoek is zodanig ingestikt dat het hoeslaken ook mooi zit als het matras net iets minder hoog is. Het deel van het jersey hoeslaken dat je niet nodig hebt wordt dat netjes onder het matras gehouden door het ingenaaide elsatiek.

Wasbaar

Je kunt het hoeslaken voor hoge matras gewoon wassen in de wasmachine op 60ºC en drogen in de droogtrommel. Bij die temparatuur was je het hoeslaken weer hygienisch schoon.

Eigenschappen:

  • Elastisch & soepel
  • Matrashoogte tot ca. 30cm  
  • wasbaar op 60 graden 
  • zit perfect door elastiek rondom

Socratex Premium Jersey Hoeslakens zijn er ook voor toppers en split-toppers en zijn in alle gangbare maten verkrijgbaar

Kleuren

Dit hoeslaken voor hoge matras is verkijgbaar in een aantal hele gangbare kleuren en is uit voorraad leverbaar. 

 

Hoeslaken voor hoge matras te verkrijzen in diverse gangbare kleuren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »