U kussen

1
Een U kussen geeft je op vele manieren steun om weer lekker te kunnen slapen of rusten.
Lees meer
Sorteren op:

U Kussen

Een goed U kussen kan je beste maatje in bed worden.

De U vorm maakt het mogelijk dat je zowel je hoofd op het kussen kunt laten rusten terwijl je er tegelijkertijd ook tegenaan kunt liggen en zelfs een deel van het kussen tussen je benen kunt leggen.

Kies kwaliteit

Er zijn vele u kussens op de markt maar veel van die kussens zijn van een matige tot slechte kwaliteit. De goedkope producten hebben vaak een slechte vulling en geven daardoor niet de steun die je zoek en zijn bovendien vaak veel te warm. Kies dus een kussen van een goede kwaliteit voor een maximaal comfort en levensduur. De kussens met een Fossflakes vulling voelen koel aan, zijn wasbaar en gaan heel lang mee. Ze worden zelfs inclusief een hoes geleverd. 

Twee maten

In onze shop vind je twee maten een Senior en een Junior. Voor volwassenen zal in deze meeste gevallen de beste keus het Comfort-U Senior kussen zijn maar als je erg klein van postuur bent en als je bed ook vrij klein is kun je beter de Comfort-U Junior kiezen. Voor kinderen kun ook de beter de Comfort-U Junior kiezen.

Cadeau

Het is ook een prachtig cadeau om weg te geven aan een vriendin die zwanger. Na de bevalling kan ze het kussen zelfs nog als voedingskussen gebruiken en als speelplek voor de baby.

Ziek of operatie gehad?

Ben ziek of herstellende van een operatie? In dat geval kan met name het Fossflakes Comfort-U Senior U kussen veel bijdragen aan meer comfort tijdens je ziekte of het herstel van je operatie. Het vervangt makkelijk meerdere hoofdkussens die je nu misschien gebruikt en die nu wellicht om de haverklap uit je bed of van de bank vallen.

 

U Kussen, de beste bestel je op www.mijnidealekussen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »