Fossflakes Nordic Sleep

14
Fossflakes Nordic Sleep producten voor comfortabel slapen op basis van de slaap expertise uit Scandinavië.
Lees meer
Sorteren op:

Fossflakes Nordic Sleep 

Het verhaal van Fossflakes Nordic Sleep begint bij Lars E. Foss. Als gepensioneerde produceerde hij kunstmatige sneeuw voor films en decoratie. Op een dag zag hij dat werknemers heerlijk lagen te slapen op grote zakken gevuld met deze sneeuwvlokken en het idee achter Fossflakes was geboren. Lars nam wat sneeuw mee naar huis, vulde er een oude kussensloop mee en sliep beter dan hij in jaren gedaan had!

 

Fossflakes vulmateriaal doorontwikkeld voor gebruik in slaapproducten


Met oog op de nieuwe productie, werden de sneeuwvlokken verder ontwikkeld om extra zachtheid te creëren. In 2005 nam Lars' zoon Adam de zaak over, met als resultaat een uitgebreide collectie aan Fossflakes kussens en dekbedden.

Het is geïnspireerd op het vermogen van dons en veren om lucht vast te kunnen houden. De kleine synthetische Fossflakes-vlokken doen dat precies zo. Maar ze hebben daarnaast nog vele voordelen ten opzichte van dons en veren: Fossflakes kussens blijven zacht en luchtig en behouden hun volume, zelfs na vele malen wassen en drogen in de droogtrommel. Fossflakes Nordic Sleep producten zijn daarnaast hypo-allergeen, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee.

 

Ben je allergisch?

Ben je allergisch of bijvoorbeeld astma-patient en je wilt toch duurzaam en comfortabel beddengoed dan zijn de Fossflakes producten uitermate geschikt. De dekbedden en hoofdkussens van Fossflakes zijn comfortabel als dons, gaan lang mee en zijn perfect wasbaar op 60ºC. je kunt ze zo vaak wassen als nodig.

 

Aanstaande moeders en moeders

Fossflakes Nordic Sleep heeft ook een aantal speciale kussens voor jonge en aanstaande moeders. Een zwangerschapskussen, maar ook een voedingskussen behoort tot de collectie. Met name het voedingskussen is in Denemarken al een aantal keren als beste voedingskussen uigekozen. Maar ook het zwangerschaps annex body kussen wordt heel graag door aanstaande moeders gebruikt om prettige te kussen liggen tijdens de zwangerschap. Na de bevalling kun je het kussen, Fossflakes Comfort-U Senior genaamd ook gebruiken als voedingskussen of als een soort box om je baby bijvoorbeeld even op de grond te laten spelen.   

 

Fossflakes Nordic sleep producten zoals kussens en dekbedden, maar met name ook de speciale voedings- en supportkussens hebben inmiddel over de hele wereld vele tevreden kopers gevonden.  

 

 

Fossflakes Nordic Sleep | www.mijnidealekussen.nl 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »