Hoefijzerkussen

2
Hoefijzerkussens bieden vele mogelijkheden om je te ondersteunen in verschillende situaties en houdingen
Lees meer
Sorteer op:

Hoefijzerkussen 

Op vele manieren te gebruiken

Een hoefijzerkussen heeft, de naam zegt het al, de vorm van een hoefijzer. Dit type kussen wordt ook wel U kussen of U body kussen genoemd en is er in vele soorten en prijzen. De beste hoefijzerkussens zijn van het merk Fossflakes uit Denemarken. Naast het feit dat Fossflakes dit kussen zelf ontwikkeld heeft vullen zij het ook met hun eigen unieke vulmateriaal met dezelfde naam Fossflakes. Deze vulling geeft hun hoefijzerkussen zijn ideale eigenschappen en een hele lange levensduur. 

 

Eigenschappen Fossflakes Hoefijzerkussen 

Het originele Fossflakes Comfort-U hoefijzerkussen kan je helpen de spierspanning, rug- en gewrichtsproblemen die de meeste mensen op een bepaald moment zullen ervaren te verminderen. Het kussen ondersteunt je hele lichaam, waardoor spieren en gewrichten echt kunnen ontspannen. Fossflakes Comfort-U stelt je in staat je uit te rekken, terwijl het je lichaam comfortabel blijft ondersteunen.

  • Helpt het hele lichaam te ondersteunen en strekken
  • Multi-functionele spierpijn en spanning verlichten
  • Stelt spieren en gewrichten in staat zich te ontspannen
  • Blijft koel en droog tijdens gebruik
  • Is anti-allergisch en vrij van schadelijke chemicaliën

 

Hoefijzerkussen bij chronische ziekte of revalidatie

Het Comfort-U Sr hoefijzerkussen wordt ook veel gebruikt door mensen met chronische pijnen of mensen die revalideren van een operatie of ongeval. Het kussen ondersteunt vele houdingen zodat er altijd wel een houding te kiezen is die het liggen of zitten iets dragelijker kan maken. In een ziekenhuisbed of thuis kan een zo'n kussen wellicht vele normale kussens vervangen en wordt bovendien voorkomen dat deze kussen regelmatig uit bed vallen en opgeraapt en herschikt moeten worden. 

 

Hoefijzerkussen Comfort-U is in twee maten te bestellen Senior en Junior. De junior staat hieronder afgebeeld.

 

 Hoefijzerkussen, de beste koop je op www.mijnidealekussen.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »