Zijslaapkussen

6
Reguliere kussens zijn ontworpen om je hoofd te ondersteunen, maar een zijslaapkussen is ontworpen om comfortabel op je zij te kunnen slapen en is er in veel verschillende soorten:
Lees meer
Sorteer op:

Kniekussen voor zijslapers

Het kniekussen of beenkussen kan vrijwel zeker aan een betere nachtrust bijdragen wanneer je vaak een zere onderrug of pijnlijke knieën en enkels hebt, doordat je overwegend op je zij slaapt. Het hier getoond zijslaapkussen heeft een speciale vorm welke er voor zorgt dat het niet snel verschuift en de speciale Fossflakes vulling houdt bovendien lang zijn volume en voelt niet te warm aan.

 

Fossflakes Knie-enkelkussen

Kniekussen hoe te gebruiken?

Onderstaande video laat zien hoe je het Fossflakes KneeAnkle kniekussen kunt gebruiken.

 

Welk zijslaapkussen?

Welk zijslaapkussen het beste bij je past is natuurlijk heel persoonlijk. Onderstaand lichaamskussen, Fossflakes Comfort-I Senior, wordt bijvoorbeeld veel gekocht als 'maatje' in bed om lekker dicht tegenaan te kruipen. 

Fossflakes Comfort-I sr zijslaapkussen

 

Zijslaapkussen met hoes

Het hierna getoonde zijslaapkussen, My7 van Theraline, is een lichaamskussen en hoofdkussen in een. Dit zijslaapkussen wordt inclusief wasbare hoes geleverd en er zijn ook lossen hoezen in diverse kleuren los te bestellen.

 

My7 zijslaapkussen

 

Zijslaapkussen hoe gebruiken?

De volgende video laat zien hoe je het My7 zijslaapkussen kunt gebruiken.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »