Temprakon

5
We kennen het allemaal, warme zweterige nachten in de zomer en koude rillerige nachten in de winter. Dankzij Temprakon heb je hier geen last meer van!
Lees meer
Sorteren op:

Dit Deense merk ontwikkelt beddengoed en kussens die zich aanpassen aan jouw lichaamstemperatuur. De innovatieve temperatuurregulering met microcapsules werd voor het eerst gebruikt door de NASA voor de ruimtepakken van astronauten. Die techniek zorgt er dus nu voor dat jij ongestoord kunt genieten van je nachtrust. De Temprakon producten zijn ideaal voor een goede slaap. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je slecht uitgerust aan je dag begint of ’s avonds moeilijk in slaap komt.

 

Innovatieve temperatuurregulering

Zoals gezegd werd de techniek voor het eerst toegepast door de NASA. Astronauten krijgen immers te maken met verschillende extreme omstandigheden en temperatuurveranderingen. De ruimtepakken moesten er dus voor zorgen dat de astronauten verkoeling kregen op momenten dat ze in het volle zonlicht werkten, maar ook zorgen voor warmte op momenten dat ze zich in de schaduw of in het donker bevonden. Dit heeft Temprakon weten toe te passen op beddengoed en kussens. In je slaap verandert de lichaamstemperatuur, omdat je lichaam in de ruststand komt. Tijdens zomerse nachten betekent dit dat je lichaam van binnenuit afkoelt en de warmte via de huid je lichaam verlaat. Die lichaamswarmte gaat normaal gesproken in je beddengoed zitten waardoor je het alsnog warm krijgt en meer gaat zweten. De microcapsules in de Temprakon-producten zorgen ervoor dat dit juist niet gebeurt, ze absorberen de warmte en geven je in ruil daarvoor verkoeling terug. Dit systeem werkt twee kanten op, dus je hoeft je tijdens een koude winternacht ook geen zorgen te maken. Dan herkent de stof de lagere temperaturen en geeft het warmte af, zodat jij lekker comfortabel en warm kunt slapen.

FRESH behandeling

We verliezen gemiddeld zo’n halve liter zweet per nacht en er is weinig vervelender dan wakker worden in een bed dat nat is van het zweet. Ook daarvoor biedt Temprakon een uitkomst! Naast dat het ervoor zorgt dat je het niet te koud of te warm hebt voert het ook vocht af. Hierdoor word je droog en fris wakker, ook tijdens de warmste nachten. Een vochtig kussen of matras is natuurlijk ook de ideale plek voor bacteriën en stofmijten. Om te voorkomen dat die vrij spel krijgen zijn alle producten van Temprakon behandelt met de FRESH treatment. Voor deze behandeling worden speciale oliën gebruikt voor de frisheid en wordt een techniek toegepast die stofmijten elimineert. Wil je je kussen of beddengoed af en toe toch even wassen? Dat kan ook gewoon, de stof is geschikt om in de wasmachine te doen. Lees wel eerst goed de etiketten voor de juiste washandleiding.

Kussens

Voor een goede nachtrust is een fijn en comfortabel kussen erg belangrijk. Een verkeerd kussen kan al snel leiden tot nek- of rugklachten, omdat je dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed ligt. Een verkeerde houding door een slecht kussen kan daardoor de rest van je dag verpesten. Gelukkig is ook daar aandacht aan besteed, zodat niets een fijne nachtrust nog in de weg staat. De kussens van Temprakon zijn van traagschuim waardoor ze zich aanpassen naar jouw lichaam en houding. Voor extra comfort heeft Temprakon ook kussens die je zelf kunt aanpassen door delen ertussenuit te halen of juist toe te voegen. Zo bepaal je zelf hoe hoog en dik je kussen is, zodat je comfortabel ligt en geen last krijgt van je nek. Hulp nodig bij de het juiste formaat of de juiste vorm van je kussen? Bekijk dan de kussenwijzer op onze website voor meer informatie en tips.

Beste van natuur en technologie

Met de door NASA erkende technologie waarmee de kussens en het beddengoed gemaakt worden, verdient Temprakon het predicaat Certified Space Technology. Een mooi bewijs van de bijzondere technologie die is toegepast om jou te helpen je nachtrust te vinden. De kussens zijn gevuld met ganzendons voor extra comfort. Hierbij is rekening gehouden met dierenwelzijn en is ook gedacht aan milieuvriendelijke producten, vrij van schadelijke chemicaliën. Het beddengoed bestaat uit speciaal Lyocell viscose materiaal, gemaakt van natuurlijke houtvezels. Fijn voor jouw comfort en goed voor het milieu!

Temprakon kopen bij Mijn Ideale Kussen

Heb je je keuze gemaakt voor je ideale kussen of beddengoed van Temprakon? Dan profiteer je direct van onze voordelen. De bezorging van je Temprakon-producten is namelijk gratis en snel. Binnen 1 tot 3 werkdagen na je bestelling heb je je spullen binnen en kun je gaan genieten van je zorgeloze nachtrust. Als je liever achteraf betaalt dan is dat ook mogelijk bij Mijn Ideale Kussen. Via AfterPay voer je het hele betaalproces achteraf uit. In de AfterPay-app kun je vervolgens je eigen betaaloverzicht inzien.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »