Temprakon

5
Temprakon hoofdkussen
Lees meer
Sorteer op:

Koel Hoofdkussen

De hoofdkussens van Temprakon zijn uitgerust met door NASA ontwikkelde techniek om het comfort en de kwaliteit van je slaap te verhogen.

Heb je veel last van (overmatig)zweten bij je hoofd en nek en word je daardoor regelmatig in je slaap gestoord? Daar is dan nu iets aan te doen met dit hoofdkussen tegen zweten.

NASA ontwikkeling

NASA heeft destijds voor zijn ruimtevaarders, welke in de ruimte aan enorme temperatuurschommelingen worden blootgesteld, een materiaal ontwikkeld dat in staat is de temperatuur in het ruimtepak zo constant mogelijk te houden. Dit materiaal, PCM's genaamd, is in staat te koelen wanneer de astronaut zich in het warme zonlicht beweegt maar kan ook verwarmen op momenten dat deze zich in de schaduw bevindt.   

Temprakon

Het Deense merk Temprakon heeft dit materiaal geschikt gemaakt voor gebruik in beddengoed en helpt hiermee mensen over de hele wereld om temperatuur gerelateerde slaapproblemen op te lossen. Heb je last van overmatig transpireren aan hoofd en nek dan kunnen de kussens van Temprakon daar vrijwel zeker een oplossing voor bieden. Naast de temperatuurregeling hebben ze ook een uitstekende ventilerende werking en in sommige gevallen ook een op jou behoefte af te stellen hoogte.   

Wassen

De tijk kan gewoon gewassen worden in de wasmachine.

Temprakon koel hoofdkussen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »