Fossflakes kussens

8
Het beste met vezels gevulde kussen, comfortabel, wasbaar en zeer geschikt voor mensen met een allergie
Lees meer
Sorteren op:

Fossflakes hoofdkussen

Een Fossflakes hoofdkussen is comfortabel als een donzen kussen en laat zich op dezelfde manier opschudden en naar eigen behoefte vormen.

Dat komt door de in de eigen fabriek ontwikkelde en geproduceerde kunststof vezels. Deze vezel, Fossflakes, kunnen vrij bewegen en zijn uitstekend wasbaar zodat ze erg geschikt zijn voor mensen met een allergie. Vooral omdat je ze kunt wassen op 60ºC waardoor de allergenen, de allergie veroorzakers, gedood worden. Verder worden er dicht geweven katoenen tijkstoffen gebruikt welke met name effectief zijn in het mogelijk voorkomen van allergische reacties bij mensen die lijden aan een huisstofallergie.

 

Fossflakes vezels

De Fossflakes vezels behouden lang hun vulkracht waardoor Fossflakes kussens vaak veel langer mee gaan dan met gewone vezels gevulde kussens. 

 

Fossflakes hoofdkussen assortiment

Fossflakes heeft inmiddels een uitgebreid assortiment kussen, van zwangerschapskussens en voedingskussens naar baby kussens en kussens voor volwassenen. Maar ook bodykussens en dekbedden behoren inmiddels tot het Fossflakes assortiment. Allemaal met dezelfde goede eigenschappen wat gebruikt betreft. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »