Cassenz

33
Cassenz ontwikkelt en produceert prachtig beddengoed. Met de ontwikkeling van eigen machines en de inzet van de nieuwste stoffen en materialen produceren zij top kwaliteit.
Lees meer
Sorteren op:

Cassenz Beddengoed

Cassenz is een Nederlandse fabrikant van kwalitatief hoogwaardig beddengoed. 

Cassenz biedt een uitgebreide collectie in hoofdkussens en dekbedden. De collectie is samengesteld door gebruik te maken van de beste vulmaterialen en tijken, hiermee onderscheidt Cassenz zich van andere aanbieders. Bij Cassenz staat innovatie hoog in het vaandel. Door de ontwikkeling van eigen machines en inzet van de nieuwste stoffen en materialen worden regelmatig nieuwe producten ontwikkeld om zo het het slapen naar een hoger niveau te tillen.

 

Hoofdkussens

Het bekenste Cassenz kussen is de Monaco, een latex kussen dat in twee hardheden en 4 hoogtes is te krijgen en wat al vele jaren tot de meest verkochte kussens in de Nederland en België gerekend mag worden. Met een gebreide Tencel® tijk, elastisch en perfect ventilerend en een top kwaltiteit latex kern is er voor iedereen en elke slaaphouding het juiste kussen te vinden. Het Monaco exclusive kussen heeft bovendien nog een luxe en comfortable donslaag aan de bovenkant. 

Verder zijn er diverse donzen hoofdkussens in de collectie zoals Sandown 30 en Sandown 90 met respectievelijk 30% en 90% eendendons gevuld. Maar ook vezelkussens behorenn tot de collectie en zijn net als alle Cassenz producten uit voorraad leverbaar. 

Dekbedden

Ook de dekbedden van Cassenz worden in eigen atelier gemaakt om de beste kwaliteit te waarborgen. Het assortiment bestaat uit een grote collectie donzen dekbedden, van eendendons tot en met de allerbeste ganzendons soorten. Alle dons wordt in Europa ingekocht bij de beste leveranciers. De donzendekbedden collectie bestaat uit de dekbedden Vermeer, Van Gogh, Picasso, Rembrandt en Da Vinci en bieden in elke kwaliteit en prijsklasse een warmteklasse die bij je past.

 

Cassenz beddengoed, snel leverbaar via www.mijnidealkussen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »