Anti-allergie kussens

26
Jij of je partner of kind is overgevoelig voor allergenen en zoekt een hoofdkussen dat allergische reacties zo veel als mogelijk kan voorkomen en bovendien goed wasbaar is.
Lees meer
Sorteer op:

Beste anti allergie kussen

Jijzelf, je partner of kind is overgevoelig voor allergenen die allergische reacties veroorzaken. Je bed en beddengoed kunnen daar belangrijke bron vormen. Naast de juiste keuze voor je matras en eventueel hoezen speelt ook de keuze voor het juiste beddengoed een belangrijke rol om de overlast zo veel mogelijk tegen te gaan of zelf te voorkomen. Het juiste hoofdkussen kiezen is een belangrijke stap om allergische reacties zo veel als mogelijk te voorkomen.  

Comfort

Veel zogenaamde anti-allergie kussens hebben een 'te open' geweven tijk waardoor allergenen, de veroorzakers van de allergie, zich alsnog in het kussen kunnen verzamelen en problemen veroorzaken. Het is dus van belang een kussen te kiezen met een zo dicht mogelijk geweven tijk die zo veel mogelijk allergenen buiten het kussen houdt.

Veel anti-allegie kussens zijn echter vrij oncomfortabel omdat je ze niet, of niet goed kunt opschudden. Het beste anti allergie kussen is het Fossflakes hoofdkussen. Dit, in Denemarken ontwikkelde en geproduceerde, hoofdkussen heeft zowel een zeer dicht geweven tijk als een losse uitstekend opschudbare vulling. Overigens hebben ook de andere Fossflakes kussens dezelfde anti allergische eigenschappen.  

Wasbaar 

Om de titel het beste anti allergie kussen te mogen dragen is het uiteraard ook van belang dat het kussen goed was baar is. De Fossflakes kussens kunnen op 60ºC gewassen en gedroogd worden. Dat is heel goed want bij vanaf 55ºC worden de eventuele allergen gedood. Wassen en drogen kan overigens gewoon in de eigen wasmachine en droogtrommel. Ook de andere in deze categorie getoonde kussens zijn overigens ook wasbaar op 60ºC maar zullen iets sneller hun volume verliezen als je ze vaker moet wassen. 

 

Het beste anti allergie kussen vind je op www.mijnidealekussen.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »