Traagschuim kussens

10
Traagschuimkussens hebben inmiddels vele liefhebbers. De beste vind je op mijnidealekussen.nl
Lees meer
Sorteer op:

Traagschuim kussen

 

Traagschuim kussen ook wel memory foam kussens of visco kussen genoemd hebben inmiddels vele liefhebbers. De beste vind je op mijnidealekussen.nl

 

Technogel® Contour kussens behoren tot de beste traagschuim kussens die er zijn 

 

  

Rug- en zijslapers en een traagschuim kussen

Voor rug- en zijslapers met smalle tot gemiddelde lichaamsbouw of met een kortere nek die graag een kussen hebben dat goed aansluit bij je schouders zodat je hoofd goed steun vindt in het voorgevormde oppervlak.

Verbeterde ventilatie en koeleffect in een traagschuim kussen

Het ontwerp waarvoor octrooi is aangevraagd, beschikt over een reeks luchttunnels van boven naar beneden die de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® verbeteren, zodat u koel, comfortabel en goed slaapt.

Een traagschuim kussen als ergonomisch steunkussen

Alle Technogel®-kussens zijn ergonomisch zo ontworpen dat je hoofd, nek en rug in de juiste positie te houden. Pas de vorm en hoogte aan op je voorkeur slaaphouding en schouderbreedte om jou ideale kussen te vinden. Je kunt daarom kiezen uit een Contour 11cm of een Contour 13cm

Nekpijn en schouderopvang met een traagschuim kussen

Het compacte en ergonomische ontwerp past rond je schouders, dus het Contour-kussen vermijdt "pushback" terwijl het uitstekende ondersteuning biedt - een populaire keuze als je vaak last hebt van nek-, rug- of schouderpijn.

Zachte, d.m.v een ritssluiting, afneembare hoes

Laat de "winter" -hoes er om voor extra comfort, of haal het af om maximaal van de koelende eigenschappen van Technogel® te profiteren. Hoe dan ook, vergeet niet om altijd een kussensloop te gebruiken.

Een een traagschuim kussen een gezonde keuze

Technogel® is de enige polyurethaan-gel gemaakt zonder weekmakers - het is niet-toxisch, vrijwel reukloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of tijd. Het is een biocompatibele en veerkrachtige, gepatenteerde, zachte maar vormvaste gel. Dat betekent dat je gewoon gaat liggen en je zorgen weg laat drijven.

 

Technogel® zitkussen

Van 9 tot 5 en A 1 tot A73, veel van je dagen breng je zittend door; daar zou je bijna om moeten glimlachen. Technogel® Living seat pads ondersteunen de juiste houding en bieden het ultieme koele comfort voor uw stuitje en onderrug. Technogel is oorspronkelijk ontwikkeld voor de medische wereld en is een innovatief, zacht, maar toch stevig materiaal dat zich in drie richtingen aanpast en de perfecte hoeveelheid zachtheid verschaft om de druk te verlichten. Door deze unieke gel te combinere met traagschuim, creëren we Technogel Living-producten die de hele dag superieure ondersteuning en comfort bieden. Zo blijf je 24 uur per dag ontspannen en spanningsvrij en van snelweg tot kantoor.

 

Seat Pad zitkussen

Ondersteun jezelf beter met het koele, comfortabele gel kussen, ontworpen om je geest te ondersteunen, zodat je de wereld vanuit je stoel kunt verplaatsen.

Ideaal voor iedereen die voor lange periodes zit, het Technogel Seat Pad biedt superieure verlichting voor het gebied rond je stuitje met een ongeëvenaarde drukverdeling. Dit gel-memory-foam kussen ondersteunt ook de juiste houding en zorgt, in combinatie met aanbevolen periodieke pauzes van 2 minuten, ervoor dat u zich de hele dag comfortabel en spanningsvrij voelt, elke dag opnieuw.

- Dikke Technogel-laag gevormd op basis van traagschuim
- Duurzame, afwasbare Cordura-hoes
- Superieure drukverlichting
- Gemaakt in Italië
- Biocompatibel, niet-toxisch, vrijwel geurloos

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »