Over ons

De beste hoofdkussens op mijnidealekussen.nl

Voor een goede nachtrust is een goed kussen van groot belang. Veel klachten zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn zijn met het juiste kussen veelal te verminderen. Of je nu een rugslaper, buikslaper of zijslaper bent, breed geschouderd bent of juist niet, een natuurlijke of een alternatieve vulling zoekt, de beste hoofdkussen vind je bij www.mijnidealekussen.nl!

Geef uw lichaam en geest de rust die het verdient!

Probeer ook onze kussens voor ondersteuning en ontspanning. De getoonde ondersteuningskussens zijn speciaal ontwikkeld om uw lichaam de beste ondersteuning te geven wanneer u slaapt of even ligt te rusten. De kussens kunt u waar en wanneer u wilt gebruiken om te ontspannen.

Daarnaast hebben wij kussens voor baby en kinderen in ons assortiment. Tijdens en vlak na de zwangerschap kunnen vader, moeder en kind wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Socratex BV / Mijnideale kussen
Socratex B.V. is opgericht in 2014 en richt zich op de verkoop van beddengoed en bedtextiel aan voornamelijk consumenten via onze website www.mijnidealekussen.nl. Wij zijn de exclusieve leverancier van Fossflakes producten in Nederland. Fossflakes staat voor Deense kwaliteit en unieke allergeenvrije productenzonder dierlijke componenten. Alle Fossflakes (ondersteunings) kussens en dekbedden hebben een gepatenteerde vulling. 

 

Postadres: Bezoekadres (alleen op afspraak):
Mijnidealekussen.nl Mijnidealekussen.nl

van 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
   

Administratief:

Bankgegevens:
KVK Nr: 60236841 Bank: Rabobank te Zwolle
BTW: NL853822141B01 IBAN: NL29RABO0161315771
  Ten name van: Socratex B.V.
   
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »