Support kussens

8
Zijslaapkussen, body kussen, U kussen of zwangerschapskussen, je vindt ze hier voor de beste prijs en uit voorraad leverbaar.
Lees meer
Sorteren op:

Zijslaapkussen, bodykussen, U Kussen

 

Zijslaapkussen, body pillows, U kussen of zwangerschapskussen, je vindt ze hier in verschillende soorten en van verschillende merken maar altijd in de beste kwalteit en voor een eerlijke prijs.

 

Zwanger?

Zoek je een kussen dat je extra steun geeft tijdens je zwangerschap? Denk dan zeker ook eens aan het Fossflakes Comfort-U Senior kussen. Door zijn unieke vorm en vulling is het zijn geld dubbel en dwars waard. Je kunt het op allerlei manieren gebruiken. Zie hiervoor ook de video en de vele foto's. Ook voor en na de bevalling zijn er vele toepassingen.

Ook als je bedlegerig of chronische pijn hebt is dit kussen ideaal omdat je het in super veel verschillende posities kunt inzetten.  

Zijslaapkussen

Slaap je veel op je zij en zoek je daarvoor extra steun dan kun je ook denken aan het Theraline My7 kussen. Dit My7 kussen kun je tegelijkertijd tussen je benen leggen en als hoofdkussen gebruiken. Het My7 kussen kun je echter ook heel goed als voedingskussen gebruiken.

Als je een langwerpig bodykussen zoek kun je ook eens kijken naar het Fossflakes Comfort-I Senior kussen. Dit kussen is ook gevuld met de stabiele, niet te warme  en goed wasbare Fossflakes vezels. Het geeft super veel comfort en gaat lang mee.   

Een ander zijslaapkussen is bijvoorbeeld nog het Fossflakes Knee-Ankle kussen, dit speciaal gevormde kussen leg je tussen je knieën en enkels waardoor je bekken rechter komt te liggen en daardoor je rug kan ontlasten. Dit kniekussen is niet te warm door gebruik van de speciale Fossflakes vezel en is perfect wasbaar op 60ºC, 

Deze zijslaapkussens worden bijna allemaal inclusief een wasbaar sloop geleverd en naar wens zijn eventueel extra slopen leverbaar.

 

 

 

 

Zijslaapkussen, body kussen, U kussen of zwangerschapskussen | voordelig op www.mijnidealekussen.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »