Betaalmethoden

Betaalmethoden 2024
 

Mijnidealekussen.nl heeft diverse veilige betaalmogelijkheden.
Hieronder vind je een beschrijving van alle mogelijke betaalwijzen terug,
zodat jij de meest geschikte betaalmethode kan kiezen.
Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.
 

Riverty – Achteraf betalen (Nederland)
Riverty voert voor www.mijnidealekussen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.
 

iDEAL
Veilig en gemakkelijk, betalen via iDEAL. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert. Wanneer u bij betaalmethode kiest voor iDEAL en daarna uw bank selecteert, wordt u doorverbonden naar het inlogscherm van uw bank en de beveiligde omgeving.
 

Credit Card
Je kunt met creditcard (Visa, Mastercard of American Express) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid. Waarbij uw bestelling vaak ook extra verzekerd is door de creditcard maatschapij.
 

Mister Cash
Als u iets via internet gaat bestellen en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van mijnidealekussen.nl en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.
 

SEPA incasso
Binnenkort beschikbaar te betalen in termijnen.
Tevens mogelijk om met Sepa automatische incasso te betalen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »