Dons en veren kussens

7
Een donzen kussen is momenteel een van de populaire hoofdkussens op de markt. Dit is natuurlijk niet voor niets. Veel mensen vinden een kussen al snel te slap, te dun of te benauwend.
Lees meer
Sorteren op:

Donzen Kussen

Een donzen kussen is momenteel een van de populaire kussens op de markt. Dit is natuurlijk niet voor niets. Veel mensen vinden een kussen al snel te slap, te dun of te benauwend. Hier heeft u zeker geen last van wanneer u kiest voor een kussen dat gevuld is met dons en/of veren. Een donzen kussen is heerlijk zacht en wordt steeds een stapje steviger gemaakt naar mate er meer veren aan het dons worden toegevoegd. U heeft dan ook een ruime keuze aan hardheid wanneer het gaat om kussens met een donzen en/of veren kussen. Op Mijnidealekussen.nl heeft u een ruime keuze uit donzen kussens.

Juiste vorm donzen kussen

Er zijn veel mensen die voor een donzen kussen kiezen, omdat ze heerlijk zacht zijn, logisch. Toch zijn er nog meer voordelen te noemen met betrekking tot deze kussens. Het is namelijk zo dat een kussen met een donzen vulling zich als vanzelf vormt naar uw hoofd. Dit wordt door velen als zeer prettig ervaren, waardoor het slaapcomfort aanzienlijk verbeterd wordt. Uiteraard is het wel belangrijk dat het donzen kussen goed bij u past. Daarom zijn er diverse soorten kussens van dons opgenomen in het ruime aanbod van Mijnidealekussen.nl.
 

Donzen kussen wassen

U kunt het kussen van dons op een lage temperatuur wassen en in de droger doen. Belangrijk is wel dat u een zwaarder product, dat geschikt is voor in de droger, toevoegt aan de droogtrommel. Tennisballen kunnen hier uitstekend voor worden gebruikt. Deze zorgen ervoor dat de donzen veren van uw hoofdkussen tijdens het drogen weer los van elkaar worden geschud.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »