Hoofdkussen Latex kopen

5
Een hoofdkussen latex is heel aangenaam in het gebruik. Het is zacht tot medium zacht en behoudt 's nachts zijn vorm zodat je niet onnodig wakker wordt om je kussen op te moeten schudden.
Lees meer
Sorteer op:

Hoofdkussen Latex

Een hoofdkussen latex is vormvast, ideaal voor iedereen die een stabiele ondersteuning verlangt. Latex is een 100% natuurlijk materiaal (melksap van de de rubberboom vormt de basis). Latex vormt zich perfect aan de contouren van je hoofd en zorgt voor een stabiele slaaphouding.

Omdat de huisstofmijt slecht in Latex kan leven, zijn deze kussens ook erg populair bij mensen met een huisstofmijtallergie. Het grootste voordeel van natuurproducten is wel de milieuvriendelijkheid. Een latex kussen is dan ook een hoofdkussen dat vervaardigd is uit natuurrubber. Deze omschrijving mag uitsluitend worden toegeschreven aan kussens die voor minimaal 70% uit latex bestaan. Deze kussens zijn verkrijgbaar op mijnidealekussen.nl.

Latex hoofdkussen kopen

In onze winkel hebben wij een aantal verschillende typen latex hoofdkussens te koop. Als liever een kussen met een normale vorm koopt hebben wij het Le Mans latex hoofdkussen soft en medium in twee verschillende hoogtes. Heb je liever een hoofdkussen dat meer de contouren van je lichaam volgt en je nek extra ondersteund dan is het Monaco latex hoofdkussen soft en medium de betere keuze. Het Monaco latex hoofdkussen is er voor iedereen want je kunt hier zelfs uit vier verschillende hoogtes kiezen.

Latex hoofdkussen met neksteun en instelbare hoogte

Weet je niet zeker welk hoogte jou hoofdkussen latex het beste kan hebben kies dan een latex hoofdkussen met een individueel instelbare hoogte zoals het Pro-Pil-O Latex hoofdkussen. Dit latex hoofdkussen wordt geleverd inclusief extra schuimplaatjes welke je naar eigen insicht kunt verwijderen of toevoegen om zo de hoogte naar je eigen behoefte te regelen.

Latex hoofdkussen en hygiëne

In vrijwel alle gevallen kun je de elastische hoes door middel van een ritsluiting verwijderen en op 60ºC wassen. Wassen op 60ºC heeft als voordeel dat alle bacteriën en virussen geëlimineerd worden.


Hoofdkussen latex is in verschillende vormen, hoogtes en hardheden te bestellen en zijn er voor zij- en rugslapers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »