Lichaamskussen

17
Een goed lichaamskussen kan je net die extra steun geven die je op bepaalde momenten nodig hebt. Bijvoorbeeld na een operatie of tijdens ziekte. Ook tijdens zwangerschap of gewoon als slaapmaatje.
Lees meer
Sorteer op:

Lichaamskussen

De meeste mensen, zo'n 75% volgens slaaponderzoeken, slapen op hun zij. In dat geval heb je in ieder geval al een wat hoger en eventueel steviger hoofdkussen nodig om hoofd en nek in een goede en comfortable positie van elkaar de brengen. Slapen op je zij kan echter enkele problemen met zich meebrengen of veroorzaken zoals; zere enkels en of knieën, een pijnlijke (onder) rug door een gekanteld bekken. Dit komt vooral bij vrouwen voor. Een lichaamskussen of bodykussen kan het comfort en daarmee de slaapkwaliteit aanmerkelijk verbeteren. Let echter wel goed op de kwaliteit, er zijn namelijk heel veel bodykussens op de markt met goedkope polyster vulling die er wel leuk uitzien maar niet de juiste steun geven of die maar heel kort geven.   

 

Lichaamskussens zijn er in meerdere modellen en maten. Bij ons kun je de beste modellen en merken bestellen voor de beste prijs.

 

Een goed lichaamskussen moet je steun kunnen geven in bepaalde levensfasen of als je bijvoorbeeld net geopereerd bent of langdurige ziek bent. Maar bijvoorbeeld ook als je gewoon je vermoeide benen wat hoger wilt kunnen leggen in bed of om je knieën te ontlasten. Of gewoon een bedmaatje zoek om tegenaan te kunnen liggen.

 

Lichaamskussen voor onder je knieën of tussen je knieën en enkels

Dit Fossflakes KNEE-ANKLE kussen kun je op onderstaande manieren gebruiken, onder je knieën wanneer  je op je rug ligt om je knieën te ontlasten of tussen je knieën en enkels wanneer je op je zij slaapt. In het laatste geval voorkom je aan de ene kant dat je zere knieën en of enkels krijgt en bovendien komt je bekken rechter te liggen waardoor je onderrug ontlast wordt en het rugpijn kan verminderen.

kniekussen FossflakesKnee-Ankle kussen FossflakesKnee-Ankle kussen Fossflakes zijslaper

 

Lichaamskussen als steun over de lengte van rug en benen

Je slaapt op je zij en mist een een stukje stabiliteit om echt ontspannen te kunnen liggen zonder bijvoorbeeld ongewild weer op je rug te draaien. In dat geval is een Fossflakes Comfort-I Senior misschien de oplossing voor jou. Daar kun je lekker tegenaan gaan liggen en in diepe slaap vallen. Je kunt een deel van het kussen eventueel tussen je benen leggen om je rug te ontlasten. En natuurlijk kun je er ook lekker tegenaan kruipen!

Fossflakes Comfor-I Senior

 

Lichaamskussen in U vorm

Een lichaamskussen in U vorm, ook wel U Body kussen of hoefijzerkussen genoemd, geeft je de mogelijkheid verschillende houdingen aan te nemen en daarmee eventuele pijn door bijvoorbeeld een hernia, artrose of zwangerschap te verminderen.

Comfort-U Senior

Bovenstaand U vormig lichaamskussen Comfort-U is weliswaar wat duurder maar het is het beste kussen dat op de markt te koop is. Het heeft een speciale vulling die niet te warm aanvoelt, goed zijn volume houdt en bovendien goed wasbaar is. Het is in twee maten te bestellen: als Comfort-U Senior en als Comfort-U Junior.

Ben je volwassen, heb je een gemiddeld postuur en een niet al te klein bed dan is het Comfort-U Senior kussen de beste keus. Voor kinderen en volwassenen met een kleiner en tenger postuur en/of een kleiner bed raden wij eerder het Comfort-U Junior kussen aan.

Beide bodykussens worden inclusief een mooie (katoen)satijnen hoes geleverd.  

Lichaamskussen in de vorm van een 7

Dit lichaamskussen, My7 genaamd, heeft het voordeel dat het een ingebouwd hoofdkussen heeft waardoor je geen apart hoofdkussen nodig hebt. Dit kussen kun je ook heel goed in je interieur gebruiken omdat het in verschillende kleuren en dessins leverbaar is. Ook kun je losse hoezen my7 bijbestellen.

my7 grijs

 

 Lichaamskussen, de beste koop je op www.mijnidealekussen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »