Lichaamskussen

20
Een goed lichaamskussen kan je net die extra steun geven die je op bepaalde momenten nodig hebt. Bijvoorbeeld na een operatie of tijdens ziekte. Ook tijdens zwangerschap of gewoon als slaapmaatje.
Lees meer
Sorteer op:

Lichaamskussen

 

Lichaamskussens zijn er in meerdere modellen en maten. Bij ons kun je de beste modellen en merken bestellen voor de beste prijs.

 

Een goed lichaamskussen moet je steun kunnen geven in bepaalde levensfasen of als je bevoordeeld net geopereerd bent of langdurige ziek bent. Maar bevoordeeld ook als je gewoon je vermoeide benen wat hoger wilt kunnen leggen in bed of om je knieën te ontlasten. Of gewoon een bedmaatje zoek om tegenaan te kunnen liggen.

 

Lichaamskussen voor onder je knieën of tussen je knieën en enkels

Dit Fossflakes KNEE-ANKLE kussen kun je op onderstaande manieren gebruiken, onder je knieën wanneer  je op je rug ligt om je knieën te ontlasten of tussen je knieën en enkels wanneer je op je zij slaapt. In het laatste geval voorkom je aan de ene kant dat je zere knieën en of enkels krijgt en bovendien komt je bekken in rechter te liggen waardoor je onderrug ontlast wordt het rugpijn kan verminderen.

kniekussen FossflakesKnee-Ankle kussen FossflakesKnee-Ankle kussen Fossflakes zijslaper

 

Lichaamskussen als steun over de lengte van rug en benen

Je slaapt op je zij en mist een een stukje stabiliteit om echt ontspannen te kunnen liggen zonder bijvoorbeeld ongewild weer op je rug te draaien. In dat geval is een Fossflakes Comfort-I Senior misschien de oplossing voor jou. Daar kun je lekker tegenaan gaan liggen en in diepe slaap vallen. Je kunt een deel van het kussen eventueel tussen je benen leggen om je rug te ontlasten. En natuurlijk kun je er ook lekker tegenaan kruipen!

Fossflakes Comfor-I Senior

 

Lichaamskussen in U vorm

Een lichaamskussen in U vorm, ook wel U Body kussen of hoefijzerkussen genoemd, geeft je de mogelijkheid verschillende houdingen aan te nemen en daarmee eventuele pijn door bijvoorbeeld een hernia, artrose of zwangerschap te verminderen.

Comfort-U Senior

Bovenstaand U vormig lichaamskussen Comfort-U is weliswaar wat duurder maar het is het beste kussen dat op de markt te koop is. Het heeft een speciale vulling die niet te warm aanvoelt, goed zijn volume houdt en bovendien goed wasbaar is. Het is in twee maten te bestellen: als Comfort-U Senior en als Comfort-U Junior.

 

Lichaamskussen in de vorm van een 7

Dit lichaamskussen, My7 genaamd, heeft het voordeel dat het een ingebouwd hoofdkussen heeft waardoor je geen apart hoofdkussen nodig hebt. Dit kussen kun je ook heel goed in je interieur gebruiken omdat het in verschillende kleuren en dessins leverbaar is. Ook kun je losse hoezen my7 bijbestellen.

my7 grijs

 

 Lichaamskussen, de beste koop je op www.mijnidealekussen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »