Kauffmann

2
Sorteren op:

Dit hoogwaardige kussen heeft een kern van Talalay latex, deze latex kwaliteit heeft zeer goede ventilerende eigenschappen. De tijk is gebreid en heeft 3D mesh materiaal rondom voor extra ventilatie. Het is tevens in hoogte instelbaar, dankzij 2 latex "pl

Lees meer
Sale
Kauffmann 3 kamer donzen hoofdkussen Edition

3-kamer donzen hoofdkussen Edition bestaat uit 3 kamers, 2 buitenkamers gevuld met 90% dons een zachte touch terwijl de 100% veertjes in de kern voor de nodige steun zorgen.

Lees meer
€129,00 €119,-

Kauffmann donzen dekbedden en kussens - geschikt voor mensen met huisstofallergie

Het bedrijf Kauffmann bestaat sinds 1896 en vindt zijn oorsprong in het Alpengebied. De naam Kauffmann staat voor hoge kwaliteit dons en donzen dekbedden. Naast een moderne mechanische verwerking heeft het Oostenrijks/Duitse bedrijf zijn zorgvuldige vakmanschap behouden. Sommige verwerkingsstappen worden nog steeds handmatig uitgevoerd.

Alle producten van Kauffmann dragen het Nomite label. Dit betekent dat de dekbedden en kussens van Kauffmann zeer geschikt zijn voor mensen met huisstofallergie, dit omdat dons en veren de huisstofmijt geen habitat bieden en de mijt meestal de oorzaak is van de huisstofallergie.

Ontdek nu het topkwaliteit beddengoed van het merk Kauffmann bij Mijnidealekussen.nl
Kauffmann streeft ook naar een duidelijke code: geen levend pluk! Dons wordt nooit verkregen van levende dieren - gegarandeerd door de hele productieketen. Bestel Kauffmann dekbedden en kussens van hoge kwaliteit comfortabel en veilig in de mijnidealekussen.nl online shop!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »