Kinder & Baby kussens

3
Sorteren op:
Sale
Fossflakes Voedingskussen | inclusief satijnen sloop

Het Fossflakes Voedingskussen geeft zowel moeder als baby optimale ondersteuning tijdens het voeden. Geschikt voor het geven van zowel borst- als flesvoeding.

Lees meer

Deze ergonomische matras topper is ontworpen voor baby's van 0 tot 6 maanden, omdat baby's vaak op een te harde matras slapen, waardoor het voor de baby moeilijk is om zijn nek te bewegen. Maakt het voor de baby gemakkelijker om zijn nek te bewegen Synch

Lees meer
Sale
Fossflakes Baby Kussen

Fossflakes Baby Kussen is het kussen voor kleine babies om het hoofd te ondersteunen tijdens de momenten dat ze wakker zijn.

Lees meer
€24,95 €22,95

Kinder hoofdkussens

Slaap is natuurlijk ontzettend belangrijk voor de groei en ontwikkeling van uw kind. Een goed dekbed én een goed kussen zijn daar in cruciaal. Een goed kinder hoofdkussen zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofd en de nek van uw kind en zorgt naast een goede nachtrust ook voor een goede houding.

Kinder & baby kussens

Bij mijnidealekussen.nl vindt u kussens die zorgen voor de juiste ondersteuning van de nek en het hoofd van uw kind of baby. Hiermee bevordert u de slaap van uw kind, maar ook van uzelf natuurlijk! Hoe langer en beter ze doorslapen, hoe minder vaak u eruit hoeft. Bovendien zult u ook zien dat uw kinderen vrolijker en actiever aan hun dag beginnen na een goede nacht slaap.

Fossflakes kussens

De Fossflakes kussens in ons assortiment zijn gevuld met zogeheten fossflakes. Deze unieke vulling zorgt voor een optimaal comfort voor uw kind. De stof in het kussen is hypoallergeen, dus u hoeft niet bang te zijn voor een allergische reactie van u of uw kind op het kussen. Kinderkussens worden over het algemeen wat sneller smerig dan uw eigen kussen, maar ook dat is geen probleem. De kussens zijn goed uitwasbaar op 60 graden en behouden hun vorm en stevigheid.

Vanaf welke leeftijd?

Een voedingskussen kan natuurlijk vanaf het begin al gebruikt worden, maar vanaf welke leeftijd kan uw kind zelfstandig met een kinderkussen slapen? Wij raden aan dit te doen vanaf dat uw baby een jaar of twee is. U kunt dit vaak het best zelf inschatten, hoe rustig slaapt uw baby, houdt hij of zij al dingen vast tijdens het slapen? Een hoofdkussen voor een jongere baby raden we af, een kussen is dan vaak te groot en kan leiden tot verstikkingsgevaar. Wel kan een babykussen bij babies onder de 2 jaar prima tijdens de speelfases gebruikt worden, wanneer de baby wakker is.

Voedingskussens

Bij het voeden van uw baby is het fijn om een voedingskussen te gebruiken waarop uw baby kan rusten. Dan hoeft u de baby niet de gehele tijd met uw arm te ondersteunen en ligt de baby bovendien comfortabel terwijl hij of zij voeding krijgt. U kunt het kussen ook eenvoudig meenemen als u een dagje weg gaat of bijvoorbeeld in de tuin gaat zitten.

Advies nodig?

We snappen het als u toch nog twijfelt over wat het juiste kinder hoofdkussen is, gelukkig hebben wij de specialisten in huis die u kunnen helpen bij uw keuze. U kunt hiervoor bellen met 085-0602072 of mailen naar [email protected]. U kunt ook hier op onze website het online contactformulier invullen, we komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug! U kunt natuurlijk ook bij ze terecht voor vragen over andere producten in uw assortiment.

Kinder hoofdkussens bestellen bij mijnidealekussen.nl

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan bestelt u snel en simpel bij mijnidealekussen.nl. Als u voor meer dan €60,- bij ons bestelt is de bezorging bovendien gratis. We leveren uw kussen binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis, kijk voor specifieke levertijden bij de productinformatie. Laat ons ook zeker weten wat u vindt van de door u bestelde kussens door een beoordeling achter te laten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »